Josefin - Tre stycken ur granen

Min mobil har inte så mycket att ge vad gäller kvalité men här ovan ser ni tre stycken pynt som hänger i våran gran. Tänkte att jag skulle lägga ut dom här för att jag tycker dom är lite charmiga. Ingen av dom är riktigt min stil egentligen men kunde inte låta bli.
Jag och killen var nämligen på en lite shoppingrunda för ett bra tag sedan då vi såg dessa. Jag sa att vi skulle välja tre stycken en till honom, en till vovven och en till mig. Minns jag inte fel så var det ett "3 för blabla" pris så då tyckte jag det passade.
 
Bilen valde i alla fall min fordonsbeundrare till pojkvän. Vi tycker även att den liknar min bil från förra julen eftersom min bil är röd och vi hade satt på ett par horn och en röd boll till nos på den på julafton (vilket vi förmodligen ska göra även i år haha!) så vi kunde bara inte låta bli att köpa den. Sedan har vi ett hundben i mitten som jag antar att ni förstår ska vara min hunds julgranspynt och till sist en nagellacksflaska med "Nail shimmer" i. Tyvärr var den rosa vilket inte är en färg som jag är speciellt förtjust i men den fick duga då jag stormgillar nagellack och allt som hör där till.
 
Har ni något julgranspynt som betyder något speciellt för er? Eller något som kanske egentligen inte passar in men som ni bara inte kunde låta bli att hänga dit? 

Kommentarer:

1 Tess:

Så roliga! :)

Svar: Visst var dom haha! :)
ericajosefin.blogg.se

Kommentera här: