Erica - Salong

Jag, som inte alls tycker om att gå på bio, har senaste veckan varit där två gånger!! Första filmen, som jag och två klasskompisar gick och såg var Det. Har varit sugen på den sen den kom ut, men blev faktisk lite besviken, den var inte alls så läskig som jag föreställt mig. Självklart hoppade man till av vissa jumpscare, men man hann alltid förbereda sig, för det var tydligt när de skulle dyka upp. 
I söndags for jag och killen med två av hans kompisar och såg Blade Runner. Den var bra till en början och en riktigt bra gjord film, men fruktansvärt seg. Den hann bli långtråkig innan det klarade upp sig och man satt bara och väntade på att det skulle hända någonting. Sen är jag inget fan av 3D, har sett en 3D film tidigare på bio och lovade mig själv att efter det aldrig göra om det. Det gick bättre den här gången, det är sjukt häftigt att det går göra filmer på det sättet, men det är absolut inget jag skulle välja i första hand. 
Det här blev inte alls ett så positivt inlägg som jag tänkt från början, men jag är nog för skeptisk generellt för att ens vilja tycka om tanken med bio, ser hellre en film hemma, men nu lär det dröja innan det är dags igen när jag avverkat två filmer på kort tid. Med det avslutar jag för den här gången och jag hoppas att ni alla får en riktigt bra dag!

Kommentarer:

1 Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2:

Mysigt med bio

2 Sara:

Tack :D
Ha en fin kväll!

Kommentera här: