Erica - Min egna lilla ko

Här hemma har lilltjejen omvandlats till en liten kossa. Sen hon fick en kruka med kattgräs i sovrummet sitter hon där mest hela dagarna och knaprar på det. Sölar gör hon också, men det känns bra att hon är såpass nöjd! Sötnosen♥

Josefin - Kommer sommaren kanske snabbare nu?

Kollar alltid på klockan om kvällarna och blir mer eller mindre överraskad varje dag att timmarna hunnit passera obemärkt förbi. Kanske är det för att jag ännu inte vant mig att det är så ljust ute eller så har tiden bara börjat gå aningens fortare.

Igår kväll spontanköpte vi en matgrupp till vår uteplats, kanske i hopp om att sommaren ska komma lite snabbare eller helt enkelt för att jag har lite svårt att kontrollera min "spontan-köps-inställing". Det blev i alla fall väldigt bra. Det är begagnat så massa repor och smuts finns men det kan jag leva med haha, eller ja smutsen ska nog tvättas bort. Hur som helst så passade vi på att äta middag ute vid bordet idag och det var så härligt!

Erica - Tomb Raider

Igår blev det en lång men rolig dag. Den började på skolan i vanlig ordning en tisdag, med venprovtagning och lite praktiska övningar. Efter skolans slut blev det en sväng på stan för att kolla på bäbiskläder med två kompisar. En av deras bästa kompisar ska få en liten pojke, och oj så mycket fint det finns!! Efter det mötte vi upp några klasskompisar på espresso för lite kaffe. Sist kvar var jag och Cissi, vi pluggade en stund men sen spontanbestämde hon att vi skulle gå på bio. Jag som egentligen hatar bio var lite skeptisk, men filmen var helt okej, Tomb raider, och vi var ensamma i salongen. Det kunde varit värre, men det är absolut inte min favvogrej. 
Idag har det varit en seg dag, börjat en ny kurs, handlat och lagat mat. Blir förhoppningsvis en tidig kväll, även om sånt aldrig brukar bli som man tänkt sig. Ha en fortsatt trevlig kväll nu, vi hörs!