Erica - Tandis och veterinären

Hej på er! Det blir ett lite blandat inlägg idag.
Igår var lillan till veterinären för sterilisering. Det gick jättrebra, men var en jobbig färd dit. Hon tycker inte alls om att åka bil så det var inte så kul. Väl där gick det väldigt fort och hon var klar efter ca 40 minuter, Steriliserad och ID-märkt fick vi åka hem med en väldigt trött katt. Hon vaknade redan i bilen men sov sedan större delen av kvällen. Andra kissen Rut var så himla snäll med henne hela kvällen och passade upp på henne♥
Idag har dagen gått så himla fort och jag har knappt hunnit göra något alls känns det som. Följde killen en sväng på skroten och sen var det dags för ett besök hos tandläkaren. Jag fick äntligen min bettskena som jag väntat på i 3 månader och ska inatt prova sova med den i för första gången. 
När jag kom hem var killen just påväg ut till bilen för att fara på hans jobb för att tvätta bilen, så jag hängde med då jag inte hade något bättre för mig.
Sedan blev det pizza till middag och lite stök här hemma. Jag fick även ett infall att göra en smoothie ikväll, minns inte ens sist jag gjorde en, men gott var det! Var tvungen att avnjuta den på balkongen trots att det var lite kallt ikväll, nu när jag äntligen fått dit lite mer blommor. 
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi snart!

Josefin - Ett litet nagelspa

På senaste har mina naglar fått ta såå mycket stryk. Har byggt staket, planterat och pysslat på hemma vid. Har inte alls tagit hand om dom så som jag borde och därför har nu i princip alla naglar gått av och de få överlevarna har jag klippt för att få lite jämnare naglar.
 
Så idag tog jag tag i det och hade mig ett litet minispa för naglar och händer här hemma. Så härligt att pyssla på med naglarna, förstår inte att jag alltid ska låta det gå så långt innan jag faktiskt gör det. Aja så nu får vi se hur det går, om jag får någon ordning på mina klor.
Målade dem sedan i ett ljusblått lack som jag för övrigt fått av Erica för länge sedan om jag inte missminner mig. Det är såå fin färg och det som inte syns så tydligt på bilden är att det är shimmer i det. Kan försöka få en bättre bild på dom sen så ni kan få se färgen bättre. 
 
 

Erica - Ut på promenad

Lilltjejen trivs mer och mer att vara ute korta stunder, men alla oljud som finns i stan är fortfarande lite läskiga. När vi är inne säger hon ofta till att hon vill gå ut, men väl ute blir hon plötsligt väldigt ynklig, sötnosen!
Snart behöver dock ett nytt sele inhandlas då det hon har nu börjar vara för litet, hon blev större än beräknat och det hon har nu är för kattungar, då vi började tidigt att vara ute med henne. Känns roligt att kunna vara ute trots att hon blev en innekatt i och med att vi bor i lägenhet i stan, så hon får komma ut en del ändå. Det är tur att balkongen också är ett alternativ när det inte alltid finns möjlighet för promenad!