Erica - Tandis och veterinären

Hej på er! Det blir ett lite blandat inlägg idag.
Igår var lillan till veterinären för sterilisering. Det gick jättrebra, men var en jobbig färd dit. Hon tycker inte alls om att åka bil så det var inte så kul. Väl där gick det väldigt fort och hon var klar efter ca 40 minuter, Steriliserad och ID-märkt fick vi åka hem med en väldigt trött katt. Hon vaknade redan i bilen men sov sedan större delen av kvällen. Andra kissen Rut var så himla snäll med henne hela kvällen och passade upp på henne♥
Idag har dagen gått så himla fort och jag har knappt hunnit göra något alls känns det som. Följde killen en sväng på skroten och sen var det dags för ett besök hos tandläkaren. Jag fick äntligen min bettskena som jag väntat på i 3 månader och ska inatt prova sova med den i för första gången. 
När jag kom hem var killen just påväg ut till bilen för att fara på hans jobb för att tvätta bilen, så jag hängde med då jag inte hade något bättre för mig.
Sedan blev det pizza till middag och lite stök här hemma. Jag fick även ett infall att göra en smoothie ikväll, minns inte ens sist jag gjorde en, men gott var det! Var tvungen att avnjuta den på balkongen trots att det var lite kallt ikväll, nu när jag äntligen fått dit lite mer blommor. 
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi snart!

Kommentarer:

1 Angelica Wåhlin:

Så fina missar! :D

2 iseedee:

Vad skönt att det gick bra hos veterinären för lille katten. :)
Gott med pizza! :D

Kommentera här: