Erica - Venös provtagning

Hej! Nu var det länge sen jag tittade in här. Sen sist har livet rullat på som vanligt, jobb varierat med skola och allt därtill.
I onsdags fick vi prova på venpunktion med vakuumrör på dockarmar. Roligt men lite för enkelt, kommer bli sån otrolig skillnad när det är dags att prova på riktigt. Blodkärlen syntes lång väg och var väldigt sönderstuckna, men man kunde inte misslyckas. 
Även subkutan injektion skulle vi testa, framförallt med insulinpenna, men eftersom jag har insulindelegering på jobbet sen något år tillbaka så var det inget nytt för mig. Ska bli kul att få fördjupa sig i det här med provtagning längre fram, men samtidigt lite nervöst.
Tänkte iallafall bara uppdatera en snabbis och berätta att jag lever! Vi hörs mer framöver.

Josefin - Påskpyssel hos bästis

Hej! Denna dag har bara sprungit förbi. Timmarna känns alltid lite kortare på söndagar kan jag tycka. Planerna för resten av dagen är ännu lite oklara men förmodligen blir det mest bara att strosa kring och pyssla på i hemmet, har nog tänkt ta mig en titt in i garderoben och göra den lite luftigare.
 
Igår där emot var det dags för att umgås med Erica igen. Vi påskpysslade för det mesta och pratade förstås, en hel del i vanlig ordning! Förutom det var det film och musik som fick underhålla oss in på natten. Dessutom blev jag så klart bjuden på middag vilket satt såå bra i kistan.
Ovan ser ni de ägg jag målade till Erres påskris i år. Förra året blev det att jag målade en kyckling och en fjäder men denna gång blev det en ananas och en flamingo haha!

Josefin - Alltså denna känsla!

God morgon! Hur härligt är det inte att vakna upp till strålande sol? I morse vaknade jag kring kvart över 6 då killen stack till jobbet och redan då visade sig solen på himlen och har skinit sedan dess. Dagen blir så mycket bättre, i alla fall för mig haha. Synd att jag inte har skotta fram hela soldäcket, då skulle jag nästan ha satt mig där och njutit av solen ett tag. Haha såå facinerad av solen, har kanske inte vettigare att prata om men är ju bara sååå glad för den. Nästa inlägg kanske jag kan försöka undvika att nämna något om de haha! 
 
Idag har jag lite planer på att fara med farmor och farfar och äta lunch och sedan shoppa lite granna,. Har precis gjort mig i ordning och är redo att fara men eftersom det är någon timme kvar innan vi drar så tänkte jag att jag skulle kika in här.