Josefin - En kväll hos föräldrarna

Nu är jag precis hemkommen från mamma och pappa. Vi for dit kring fem för att äta middag. Det blev mat från byns pizzeria idag, inte helt fel. Efter maten har vi bara umgåtts och vi avrundade kvällen med att glo lite på tvn. Nu ska jag slå in paket inför morgondagens födelsedagsfirande och sedan förmodligen städa lite tills det är dags att skalla kudden för natten. Det låter bra i mina öron men känner jag mig själv rätt så lär det sluta med inte allt för mycket städning utan hellre lite film eller serie. Men men det blir säkerligen bra vilket som. 


Josefin - Ett år senare

Ett år har redan gått sedan vi sov här vår första natt. Vår första natt som utflugna ur barndomshemmen. När jag tänker efter känns det inte som att jag bott här mer än någon månad för tiden har gått så himlans fort. Jag trivs så himla bra men man kan ju samtigit inte låta bli att längta "hem". 
 
I alla fall, sedan sist har jag hunnit med en del grejer men långt ifrån lika mycket som jag kanske hade önskat. För att nämna något så har jag blivit bjuden på lunch, fått bilen besiktad, städat och hälsat på mamma och pappa en snabbis. Det har varit ett par lugna dagar helt enkelt. 
Idag skiner solen och det gör mig så glad, synd bara att det sägs att det ska snöa i morgon igen. Får hoppas att det inte stämmer då jag tycker att snön har gjort sitt för nu. Jag avrundar här så hörs vi snart igen! 

Erica - ♥

Hej!
Sådär blev naglarna mina som jag gjorde för någon dag sedan, inget extraordinärt då jag jobbar i vården och vi då inte få ha målade naglar egentligen. Tänkte bara kika in här snabbt och uppdatera lite. Igår blev det en lugn dag, åt lunch på stan och gick runt lite i affärerna. Sen blev det en kväll hemma med städning och serietittande.
Nu måste jag dock börja trampa iväg mot jobbet så vi får höras senare!♥