Josefin - I vanlig ordning

Gó kväll får jag nog lov att säga nu. Vet inte vad jag gjort för att få ha ännu en sån här bra dag.
Vaknade av att pappa var här och knackade på dörren. Gjorde mig i ordning och där efter for vi på en liten trip mot stan. Förutom att pappa införskaffade lite nödvändigheter så lunchade vi också med mamma. Både gott och trevligt sällskap, så klart.
 
Senare ringde killen och sa att han kommit hem från jobbet och då begav jag mig hemåt för att hämta upp honom. Vi for och kollade igenom en bil som ska bessas i morgon och sedan blev vi bjudna på middag hos hans mamma. Även det var både gott och lika trevligt som vanligt.
 
Vet inte riktigt vad klockan hunnit bli innan vi började färden hemåt men vi for direkt och hämtade vovven hos mamma och pappa och sedan hem. Nu ligger killen uppe och sover och jag ser lite youtube. Ska nog gå upp och lägga mig om inte allt för länge också. Hoppas ni haft en underbar dag så hörs vi imorgon, puss! 

Erica - Tvättonsdag

Idag blev det en kort skoldag. Jag var hemma igen redan en timme efter vi börjat. Anledningen var att jag redan läst psykologi 1 och därför inte behövde göra det igen. Så idag har jag ägnat dagen till att tvätta, det var verkligen dags, och även putsat dom sista fönstren i lägenheten för den här gången. 
Nu har vi just ätit middag och än är det oklart om det händer någonting mer ikväll, skulle gissa att det bara blir soffhäng med killen och Rut, tills det är dags att sova. 

Josefin - En bra dag

Hej fina ni, idag har solen faktiskt kikat fram här vilket gör dagen bra bara där. Något som gjorde den ännu bättre var att jag spenderat mestadels av denna dag hos mina föräldrar. Dagen där började med en fika kring 12-tiden, några timmar senare bjöds det på middag och där efter lite mys framför tvn och Idol. Finns egentligen inte så mycket att skriva om gällande denna dag men den har helt enkelt varit bra. Hoppas att eran dag varit minst lika bra! Jag låter nog bilderna stå för detta inlägg och så avrundar jag redan här.