Josefin - En sommardag som denna

Alltså dessa dagar, såå lycklig över att värmen och solen hittat hit! Igår blev vi klara med vårt soldäck så i morse blev det att äta frukost där vilket var så härligt då solen låg på och värmde. Förutom att njuta av vädret så har jag, med hjälp av farmor planterat lite jordgubbsplantor. Vi hade tänkt göra det tidigare men eftersom soldäcket inte varit klart så kände jag att jag inte riktigt visste vart jag ville sätta dom så fick det bli idag, det blir nog bra i alla fall. Ser då åtminstone trevligare ut med lite grönt kring uteplatsen.
 
Ikväll har jag inte haft så mycket för mig förutom att sett lite serie också klippt lite av min hunds hår. Nu ska jag nog bara ta det lugnt fram tills läggdags. Hoppas ni får en god natts sömn så hörs vi snart i gen!  

Erica - Hinner inte längre med

Hej allihopa, guud vad dagarna flyger förbi! Hinner knappt med längre. Idag har jag jag sprungit en sväng på stan, men det var så sjukt mycket folk så jag vände om hemåt efter två affärer. Letar efter en helsvart snapback keps med böjd skärm, verkar inte finnas någonstans i den här stan? 
Utöver det har jag bara hunnit sminka mig och diska bort världens högsta berg, sen var det hög tid att cykla mot jobbet. Har hunnit komma hem och frossat i resterna av gårdagens middag↑ och nu står det dusch på schemat. Sen är det dags att skalla kudden, tiden går verkligen för fort!
Imorgon börjar dagen med jobb och sedan är kvällens planer helt öppna. Söndag börjar likadant med några timmars jobb, och sen blir det lite morsdagsmiddag och sånt som hör till. 

Josefin - Planera soldäck

Hej kära vänner, hoppas ni haft en bra torsdag! Det har i alla fall jag. I morse steg vi upp i god tid, vilket kändes väldigt bra. Vi for till Biltema efter att dom öppnat och samtidigt skulle vi passa på att fara på lite andra affärer men vi hade missat att dom öppnade en timme senare än vi trott så vi fick helt enkelt umgås där i en timme, men eftersom det var fint väder och jag hade bra sällskap så gjorde det absolut ingenting. 
 
När vi kom hem där ifrån så tog vi det lite lugnt, fixade på ute och jag började även sprejmåla mina ljuslyktor som jag ska ha till uteplatsen. Det gick dock inte vägen då burken med färg gav upp och krånglade tills mitt humör tröt och burken flög åt ena hållet medan jag stormade åt andra, haha ja hett temperament är bara förnamnet. Menmen jag la det åt sidan och sedan var det dags för middag hos farmor och farfar. Supergott och supertrevligt, som vanligt! För inte allt för länge sedan har vi ställt upp ställningen till poolen som förhoppningsvis snart ska få komma fram.
 
Imorgon under dagen blir det att fara och införskaffa virke till ett soldäck som vi tänk bygga. Så annat än det har jag ingen aning om vad som ska ske, förhoppningsvis någonting roligt. Ha en fortsatt trevlig torsdag, det som är kvar av den så hörs vi snart igen!