Josefin - Så älskad man bara kan vara

Hej på er! Här ovan ser ni tre orörda bilder från dagen idag då jag och min lilla kille var ute bland löven. Tycker det är såå fint med alla färger som kommer med hösten. Så när vovven min gick förbi en buske med löv i lite olika färger kände jag bara att jag var tvungen att springa in och hämta kameran så jag kunde föreviga hur söt han var där i busken haha! 
 
Imorgon är det fredag och jag lägntar verkligen! Ska bli så skönt att få rå om killen min och ta det lite lugnt i bland annat hans och vovvens sällskap. Det var de få orden jag hade att dela med mig av för tillfället, vi hörs snart igen!

Josefin - Hundvakt

Denna oskarpa bild på min fyrbenta älskling får pryda detta inlägg!
Hejsan! Hoppas allt är bra med er, med mig är det i alla fall helt okej. Har varit väldans seg idag men annars så är det som vanligt. Hade tänkt slänga in ett inlägg igår men hann varken skriva klart eller publicera innan något annat kom i mellan och sedan föll det i glömska. 
 
Har i alla fall hunnit med att vara hundvakt från torsdag morgon till söndag kväll och har därför inte haft någon tanke på att uppdatera något här tyvärr. På grund av detta har jag dessvärre inte gjort så mycket som jag kan skriva om men ville i alla fall kika in och åtminstone säga hej, haha. 
 
Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på en podcast och ska så snart som jag skrivit klart det här fortsätta att sortera bilderna mina som ligger på en extern hårddisk. Det kan vara roligt att se igenom alla bilder för lite minnen och nostalgi men eftersom jag har sån oreda där för tillfället så är det mest jobbigt, haha! 
Jaja, avrundar här så hörs vi snart igen!

Erica - En fredag med vänner

Hallådär! Minns ni mig? Nu var det år och dar sen jag tittade in här, tur att Josefin hållit måttet.
Idag är det lördag och jag har dragit på mig en riktig höstförkylning. Trots det var jag igår ute och åt med några vänner och kvällen avslutades med bowling. En vän som har flyttat ner till halmstad för skola är hemma nu i helgen så vi passade på att umgås lite. Kanske inte det bästa man kan göra när man är förkyld men det var skönt att få komma ut och göra något istället för att sitta hemma en fredagkväll. 
Idag var tanken att jag och killen skulle upp till Piteå och äta där med två andra par, men har inte hört något än om det fortfarnade blir av, annars blir det förmodligen en lugnare kväll hemma.