Erica - Opassande lagom till nya året

Här hemma råder det någon form av magsjuka för tillfället, så en härlig bild från arkivet får pryda detta inlägg. Jag har klarat mig än så länge, men då tvättar jag händerna 7 gånger i minuten och spritar allt jag kommer åt, som den hypokondriker jag är. Magsjuka måste vara det vidrigaste som finns, har kissat ute idag för att jag vägrar gå in på toaletten, måste nästan skratta åt mig själv för det haha..
Utöver det har jag jobbat på idag som vanligt, men planerna för nyårsfirandes sprack lite nu i sjuktiderna.. Planen var att vi skulle vara här hos mig och göra lite middag, men eftersom magsjuka smittar såpass länge vågar nog ingen komma hit, vilket jag förstår fullt ut. Jag skulle inte heller dykt upp i det läget. Hoppas verkligen att jag klarar mig och kan fira in det nya året på annat vis än hemma i soffan.
Det här blev ett lite trist inlägg på en fredag, men det händer inte så mycket mer i nuläget. Kommer med uppdatering senare, ha en härlig fredagkväll och en bra helg!

Erica - Annandagens fikastund

Idag har jag stått för julfika. Har bakat konstant senaste kvällarna och idag var det dags att få stöka fram det. Dock blev vi färre än tänkt men det var trevligt ändå. Provade både att göra dumlekakor, skuren pepparkaka och pepparkakscheesecake som jag aldrig testat förut. Förutom de sorterna fanns det även kolakakor som killens mamma bakat, skumtomtefudgen jag gjorde tidigare, pepparkakor och små brigaderio kolor. Blev över förväntan ganska nöjd, men har suupermycket kvar här hemma som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. 
Resten av dagen har varit så lugn att jag knappt kommer ihåg sist jag tog det så lugnt. Har alltid varit något som behövts göras, men inte idag. Så skönt! Ska fortsätta njuta av känslan att inget behöver göras, tills att något dyker upp!

Erica - Juldagen

Igår hade vi en minijulafon hemma hos mamma och pappa, jag jobbade hela julafton så hann bara hem en sabb sväng då. Min bror var hos tjejens familj så dom var också med igår. Massor med julmat åt vi och sen blev det lite paketöppning och efterrätt. Var helt utslagen igårkväll och ändå envisades jag med att städa när vi kom hem. Fick många jättefina julklappar och är verkligen så glad över allt. Har inget minne av att julen brukar gå så otroligt fort, men dom säger ju att tiden går snabbare ju äldre man blir..