Erica - Festligheter

De senaste dagarna har bara innehållit festligheter. I fredags slutade jag jobba 16.30, skyndade mig hem, bytte om och fixade mig en del innan jag tog bussen till min klasskompis cissi där tacos stod på menyn. Vi hade en riktigt kul kväll som avslutades med en hel del dansande ute på krogen. Lördagen blev lugn, tog sovmorgon och åt sedan ute på stan. Innan leksaksaffären stängde hann vi in och köpa en present till killens systerson som hade kalas på söndagen. De bjöd på gott fika som satt riktigt bra i magen. 
Igår, måndag var det dags igen för mer trevligheter. Vi passade på att styra ihop en klassfest då vi hade självstudier (LEDIGAAAA) idag, tisdag. Vi blev inte så många, men vi hade kul ändå. Det var roligt att få lära känna klasskompisarna lite mer än man har chansen till under skoldagarna. 

Josefin - Longing for christmas

Hej på er! Hoppas att ni mår gott en tisdag som denna. Igår var det dax för mig att måla om naglarna och bestämde mig då för att ta ett lack med rött i eftersom jag längtar så fruktansvärt till julen haha! Brukar väldigt sälla ha rött på mina naglar men för tillfället känns det rätt så jag kör på det. Jag använde mig av ett lack från Essie som jag inte vet namnet på, annat än nuffrorna 1046.
 
Det var länge sedan jag verkligen satt och gjorde någon design på mina naglar och det är ju lite trist, tycker det både är kul att göra och fint att bära. Antar att det mest är fantasin som satt stopp för det hela, måste verkligen se till att det blir av snart igen!  

Josefin - Lycklig hund och matte!

Jag och vovven var precis ute, I SNÖN! Och jag vet inte vem som är lyckligare, jag eller hunden? Dessutom har jag längtat såå länge efter julen och nu när jag tittar ut och ser att marken är snötäckt så blir jag överlycklig för det är bara ett av tecknena på att julen närmar sig.
Vovven min är nog däremot mest nöjd med att det finns ännu en grej att leka med haha, han får tokryck och kutar runt i snön och blandar glädjeskutt med provsmakning av snön. Min fina skatt, han förgyller verkligen livet gånger oändligt! Hoppas ni också har en bra torsdag, vi hörs snart igen!