Josefin - Såå mysiga

Har precis satt mig ned med mina nya tofflor på fötterna, som är en av sakerna jag fick med mig efter en av shoppingturerna som jag var på med farmor. Tycker dom var såå söta haha och dessutom kostade dom bara typ 30 kronor så enligt mig var det ett kap. Dom kommer för övrigt från Rusta och jag lär köpa fler par för dom var såå mysiga!
 
Idag har jag knappt åstadkommit någonting. Var hundvakt några timmar men annars har jag mest bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv, haha ja det var tydligen en sån dag idag. Imorgon hoppas jag dock på annat. 
Hur som helst. Nu ska jag bara avnjuta denna saft jag blandade nyss till en serie och sedan får vi se om det rent ut av blir att gå och lägga sig. 
 

Josefin - Ett kort

Hej på er. Ovan ser ni pajen som blev våran middag idag. Vi hade inte mycket att välja på här hemma så det blev ett litet hopkok av det som fanns helt enkelt. Det blev dock väldigt gott så jag lär göra om det.
 
Idag har jag och farmor varit och shoppat lite igen. Vet inte riktigt hur många gånger vi varit iväg de senaste dagarna och bara flängt och småshoppat lite grejer. Inte så ekonomiskt men ack så trevligt. Tycker verkligen om att shoppa smågrejer, gärna billiga sådana också förståss haha. Har inga bilder på det jag köpt så det får i så fall komma upp senare, tänkte väl mest bara kika in här och säga hej så hoppas ni har en bra onsdag så hörs vi snart igen!

Erica - helgens mat i bilder

I helgen är ätit det jag gjort mest, därför har jag tänkt lägga in en del bilder från både midsommar-maten och middagen vi blev bjudna på hos min faster. Gott var alltihopa och älskar man att äta, som jag, så var den här helgen helt perfekt. Vi börjar med en bild på sill och potatis, som det ska vara på midsommar. Fortsätter med grillat och därefter en hel del jordgubbstårta. 
Hos faster blev vi bjudna på lite ost och kex till förrätt och en sillsallads-inspirerad ljusugnsmacka, varmrätten bestod av älg och ugnsstekt potatis, en pastasallad, en vanlig sallad och tillhörande vitlöksbröd. Efterrätten blev även denna gång en tårta, men med hallon istället för jordgubbar. 
Hann även med kvällsfika dagen till ära, som ni ser här nedan, frukt som är till för att doppas i den smälta chokladen. Gott!